Du verden for et kjøkken…

Du verden for et kjøkken…

Vi trenger ikke fortelle deg hvor viktig kjøkkenet er. Som «restaurant», oppholdsrom, kosekrok, samlingsplass, den gode samtalen osv. At vi gjør jobben vår er viktig.

Det er mye å velge mellom når det gjelder materialer, farger, høyder, hvitevarer, skaper, skuffer og mye mer. Først skal vi lytte til dine behov, deretter komme med våre innspel – og til slutt anbefale hva vi mener. Men det er du som i dette tilfellet er kjøkkensjefen.

FRID Kjøkken

En av Norges aller største og beste kjøkkenprodusenter, med lang og god historie. Kan tilby det aller meste for de aller fleste. Vi står for alle tegninger og løsninger sammen med deg. Utstilt på Knapphus.
Les mer om FRID Kjøkken.

Tigne

TIGNE er et konsept der du virkelig får anledning til å slippe lystene inn. Gjennom skreddersydde løsninger kan du få kjøkken, bad, garderobe, vaskerom, møbler, dører og diverse interiør som skaper lyst.
Les mer om Tigne.

Strai Kjøkken

Vi produserer våre egne kjøkken. Der vi gjør «alt». Håndarbeid fra første til siste stund. Du kan se noe utstillt, og resten kan vi vise deg og diskutere oss frem til. Du flytter aldri med et slikt kjøkken… Med de fordeler og ulemper det kan gi:)
Utstilt på Knapphus, Odda og Karmøy.
Les mer om Strai Kjøkken på Strai.no

Det aller beste for oss som selger og monterer kjøkken er å se hvor fornøyde kundene blir. Av og til virker det som om kjøkkenet betyr alt. For ekteskapet, jobben, hverdagen, ungene, svigermor, hunden… Ja alle ser ut til å bli fornøyd med et nytt kjøkken. 

Kjøkken for alle livets faser

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske. Strai har et stort utvalg av lekre fronter i kombinasjon med tekniske detaljer og ekstrautstyr. Velg din personlige stil. Strai maler og beiser kjøkkenet i din favorittfarge. Strai har et bredt utvalg av standardfarger og kan også levere i alle NCS-farger. Du finner mer info her Strai.no.
Se gjerne også vårt galleri over Strai kjøkken vi har levert.

Knapphus Leiligheten «alt under samme tak»

Vi har nå laget vår egen lille leilighet i vår utstilling for vise dere kunder hva vi produserer selv. En liten smakebit om hvordan det kan bli hjemme hos deg, om du har leilighet, hytte eller hus. Dette er for å vise det totale i ett og samme «rom». Her har vi utstilt Knapphus Kjøkken, Knapphus Soveromsinnredning, Knapphus Bad, Knapphus Garderobe, Knapphus Walk in, Knapphus Vaskerom. Så har vi også laget TV benken, samt stue bordet. 
Se vårt galleri over Knapphus Leiligheten.