Du verden for et kjøkken…

Du verden for et kjøkken…

Vi trenger ikke fortelle deg hvor viktig kjøkkenet er. Som «restaurant», oppholdsrom, kosekrok, samlingsplass, den gode samtalen osv. At vi gjør jobben vår er viktig.

Det er mye å velge mellom når det gjelder materialer, farger, høyder, hvitevarer, skaper, skuffer og mye mer. Først skal vi lytte til dine behov, deretter komme med våre innspel – og til slutt anbefale hva vi mener. Men det er du som i dette tilfellet er kjøkkensjefen.

FRID Kjøkken

En av Norges aller største og beste kjøkkenprodusenter, med lang og god historie. Kan tilby det aller meste for de aller fleste. Vi står for alle tegninger og løsninger sammen med deg. Utstilt på Knapphus.
Les mer om FRID Kjøkken.

Tigne

TIGNE er et konsept der du virkelig får anledning til å slippe lystene inn. Gjennom skreddersydde løsninger kan du få kjøkken, bad, garderobe, vaskerom, møbler, dører og diverse interiør som skaper lyst.
Les mer om Tigne.

Strai Kjøkken

Vi produserer våre egne kjøkken. Der vi gjør «alt». Håndarbeid fra første til siste stund. Du kan se noe utstillt, og resten kan vi vise deg og diskutere oss frem til. Du flytter aldri med et slikt kjøkken… Med de fordeler og ulemper det kan gi:)
Utstilt på Knapphus, Odda og Karmøy.
Les mer om Strai Kjøkken på Strai.no

Det aller beste for oss som selger og monterer kjøkken er å se hvor fornøyde kundene blir. Av og til virker det som om kjøkkenet betyr alt. For ekteskapet, jobben, hverdagen, ungene, svigermor, hunden… Ja alle ser ut til å bli fornøyd med et nytt kjøkken. 

Kjøkken for alle livets faser

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg – enten du liker det moderne, det klassiske eller det romantiske. Strai har et stort utvalg av lekre fronter i kombinasjon med tekniske detaljer og ekstrautstyr. Velg din personlige stil. Strai maler og beiser kjøkkenet i din favorittfarge. Strai har et bredt utvalg av standardfarger og kan også levere i alle NCS-farger. Du finner mer info her Strai.no.
Se gjerne også vårt galleri over Strai kjøkken vi har levert.

Inspirasjons HUSET

De fleste av oss ser gjerne for seg hvordan vi vil at vårt hjem skal se ut og «være». Vi ser for oss de stolene, det bordet… Deretter går vi på ulike utstillinger eller «i luften» for å se på bilder av de enkelte produktene. Men det er ikkje alltid like lett å se alf for seg i en sammenheng. Det kan vi nå tilby Les mer her.