Kanskje min beste investering noensinne – sier finansrådgiveren 

Kanskje min beste investering noensinne – sier finansrådgiveren 

Gaustatoppen, Bjørgene, Djupadalen, Olalia…- det er mye som er topp men kjøkkenet er toppen.

Inger Hanne Nordbø bor på Torvastad, like under Karmsundbroen
Sjøen, måkene, båtene og den forfriskende sjøluften er nærmeste nabo. Ikke få fotballer de tre barna med samboere, og de 3 barnebarna har sparket ut i Karmsundet.

Som finansrådgiver i DNB Haugesund vet Inger Hanne mye om å investere, og familien er det viktigste.

Gode venner, klubben, turer i skog og mark er også på listen “verdt å investere i”. Hus, hage, god mat og drikke er også viktig. Eg hadde savna han om an blei vekke, sier Ingen Hanne om hagen. Ikke superinteressert, men liker å ha det fint og i orden rundt seg.

En tur i postkassen skulle forandre mye
Huset til Inger Hanne var hun med å bygge i 1990, på foreldrene sin tomt. Eg hadde nok tenkt litt på et nytt kjøkken før eg tok turen i postkassen, men ikke mye, sier Inger Hanne. Det hun fant var en brosjyre fra Knapphus Kjøkkensenter. Fikk lyst på nytt kjøkken men følte i første runde at det kanskje var litt langt til Knapphus. Men, en lørdag tok hun turen. Eg ble øveraska øve den stora å flotta utstillingå på Knapphus, sier Inger Hanne. Hun fikk også tilbud fra to andre leverandører.

Hva var du på utkikk etter?
Inger Hanne var ikke helt oppdatert på det siste nye innen kjøkken, og brukte god tid på å se på ulike forslag på løsninger. Eg ville ha ein litt opnare løysning, flærre skoffer enn skap og f.eks. frysemuligheter på kjøkkenet, sier Inger Hanne. Men det var mye opp til den enkelte tilbyder å begeistre med sine innspill.

Hva har du fått som du er fornøyd med?
Eg har fått bl.a. steikeovn, kaffimaskin og kombimikro med steikeovn i arbeidshøyde (teknisk vegg). Stor koketopp med god plass både på og rondt, gode og store skoffer og ei lyssetting jeg «elske». Hjørneskoffene er heilt geniale, legger hun til. Vinskapet var ikke planlagt, men er til stor glede når noe skal markeres. 

At ventilasjonskanalen er innebygd og kler rommet, er også noe hun liker godt.

Det viktigaste er kanskje at eg nå kose meg endå meir med matlagingå, sier Inger Hanne. Nå sitte ofta både eg og besøkande på kjøkkenet heila tidå, smiler hun. Eg lika ikkje spesielt godt å laga mat, men eg like långe måltid…

Noe du ville gjort annerledes?
Eg e kjempefornøyde. Åpent, lett å jobba, gode hjelpe-midler å enkelt å holda reint. Eg syns også at det er fint, så då er det vel bare å nyte kjøkkenlivets gleder? Ja, vi kan ikke annet enn å være enige.

Det som avgjorde valget var løsningen og valget av «utstyr», kvaliteten og at Knapphus Kjøkkensenter kunne organisere og ta ansvar for alt. Fra rivning og fjerning av det gamle, montering av det nye, rørlegger, elektriker, maler og nytt gulv. Alt er skreddersydd til mitt kjøkken, påpeker Inger Hanne. Eg e bara kjempefornøyde, sier hun bestemt.

Vi på Knapphus Kjøkkensenter gleder oss veldig når våre kunder er fornøyde.

Når Inger Hanne ikke er på storbyferie, fjelltur eller lufter seg på andre måter, kan hun nyte dagene på et kjøkken som gir dei gode stundene. Det er det vi leverer.

Takk til Inger Hanne og lykke til med fremtidige investeringer.