Interessert i baking ?

Interessert i baking ?

Vi leverer kjøkken som hever seg. Ja, våre kjøkken skal være noe som hever seg etter hvert som det blir brukt og «dere» blir kjent. Mange av våre kunder både baker mer og lykkes bedre på et nytt kjøkken fra oss.

Er du ekstra interessert i baking, kommer vi gjerne med noen tips for å heve lysten og sluttproduktet

Heving og steking i kombi damp- og stekeovn
Hever du på den vanlige måten og setter «bollen» Eller bollene inne i en stekeovn, vil det ofte komme en litt tjukk skorpe på bollene. Gjør du dette i en kombi damp- og stekeovn vil skorpen ikke så raskt bli så tjukk, og dermed ikke «legge lokk» på resten av hevingen. Da vil hevingen få gjøre seg ferdig før og under steking, og du opplever mindre «deig» i bollene. Det må prøves. 
Ønsker du saftige brød og boller skal du prøve en dampovn med pulsesteam (pumper inn fuktighet ved behov).

Les mer om dampovner og pulsesteam på denne linken:

https://www.siemens-home.bsh-group.com/no/produkter/ovner-platetopper-og-ventilatorer/dampovner

Sunn matlaging på en enkel måte

Lag mat på en skånsom og naturlig måte med Siemens kombidampovner og dampkokere. Matlaging med varm damp gjør at maten beholder smak, vitaminer, mineraler og utseende, fordi det ikke er nødvendig med fett eller olje. På denne måten holder grønnsakene seg sprø og potetene blir ikke myke. Brød, kaker og steker blir også vellykket – sprø på utsiden og saftige på innsiden. Det er heller ingen iriterende smak- eller luktoverføring, slik at du kan lage flere retter samtidig i dampkokeren din.

Her er noen gode tips til matlaging med damp: https://www.siemens-home.bsh-group.com/no/inspirasjon/innovasjon/matlaging-med-dampovn

Her er noen tips til et kjøkken som «hever seg»:

  • Kombi damp- og stekeovn
  • Stor koketopp er god til «kjevling»
  • Stor og god benkeplate som gir god arbeidsplass

Her er noen av våre kjøkken: